Als toonaangevende leverancier van Data Center Information Management Systemen (DCIM) met meer dan 160 applicaties zijn wij continu op zoek naar duurzame producten en/of partners om ons product verder te verbeteren en ons diensten en producten voor data centers verder uit te breiden. Met het partnerschap met Siemens Building Technologies zien we een aanzienlijke verbreding van ons portfolio en hebben we direct toegang tot de 2e en 3e lijns support van Siemens ter ondersteuning van onze eigen 24/7 supportlijn

Voor het optimaliseren van onze DCIM systemen werken wij nauw samen met Siemens om hun producten naadloos in onze applicaties te integreren. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om vanuit onze DCIM Siemens producten te kunnen parametreren. Hiervoor worden nieuwe functieblokken voor gebouw automatisering ontwikkeld, getest en geïmplementeerd. Wij streven ernaar om ook de diagnose functies van Siemens te integreren in onze objecten.

Onze engineers en specialisten worden door Siemens opgeleid en getraind om u te ondersteunen met advies en duurzame oplossingen te bieden. Onze engineers en specialisten hebben direct toegang tot de support van Siemens om zodoende snel en efficiënt eventuele storingen te verhelpen. Dit draagt bij tot minder downtime en een hoger vertrouwen van uw imago.

 

Over Siemens

Gebouwen…. De plek waar wij veel van onze tijd doorbrengen, werken en successen beleven. In een sterk toenemende digitaliserende wereld moeten gebouwen deze technologische veranderingen en verwachtingen in hoog tempo adapteren. Het Desigo Building Automation Systeem van Siemens biedt een overvloed aan flexibele alternatieven. Desigo, met zijn reeds decennia gepatenteerde technologie, biedt miljoenen eigenaren en gebruikers van gebouwen wereldwijd voordelen. Van het creëren van de meest gezonde en productieve ruimtes tot het stellen van de maatstaf in gebouwefficiëntie, Desigo biedt unieke antwoorden. Ongeacht waar u Desigo gebruikt, in primair fabrieks-, kamer- of gebouwbeheer, u zult uw pand altijd tot de perfecte plek maken.