Als toonaangevende leverancier van Data Center Information Management Systemen (DCIM) met meer dan 160 applicaties zijn wij continu op zoek naar duurzame producten en/of partners om ons product verder te verbeteren en onze diensten en producten voor data centers verder uit te breiden. Met het partnerschap met Schneider Electric zien wij een aanzienlijke verbreding van ons portfolio en hebben wij direct toegang tot de 2e en 3e lijns support van Schneider ter ondersteuning van onze eigen 24/7 supportlijn.

Directe lijnen leiden tot snellere en betere resultaten. Daarmee verkorten wij de downtime van installaties en dragen wij bij tot een hogere betrouwbaarheid van

“We can offer you a one-stop shop solution!”

 

Over Schneider Electric.

Van server migratie en data center kabel management tot software implementaties en configuraties, ons wereldwijde netwerk van service engineers en specialisten staan klaar om u te assisteren bij uw volgende stap naar de vernieuwing van uw nieuwe systemen.

Onze ervaring als IT Solutions organisatie stelt ons in staat om maatwerk te leveren voor uw “rack configuratie” implementatie van kabel systemen, voor voeding en no-break installaties en migraties, compleet met over-all project management. Dit garandeert dat uw oplossing is geconfigureerd voor optimaal gebruik, beste prestatie en duurzaamheid.

Als uw management software door onze Certified Software Engineers is geïnstalleerd garanderen wij u een naadloze implementatie in uw bestaande monitoring systemen, en stellen wij u in staat om op de bij u bekende wijze uw volledige netwerk aan installaties te monitoren.

Gert Pater (gert.pater@se.com)
Account Manager Partners