WIJ ZOEKEN JOU!

Ben jij een SCADA Engineer die zijn ambitie wil realiseren door je kennis en capaciteit optimaal te benutten?

Jouw rol

Je bent een technisch specialist op het gebied van PLC toepassingen in een industriële omgeving. Je hebt ervaring met SCADA systemen van bijv.: Siemens, Iconics, Allen Bradley, Wonderware, Citect of GE. Je kunt de vertaling maken vanuit een productieperspectief naar geautomatiseerde systemen. Je bent resultaatgericht en vindt het leuk om het gehele traject van specificatie fase tot en met inbedrijfstelling uit te voeren.

Wat zoeken wij?

Naast een HBO-opleiding richting Elektrotechniek, Technische Natuurkunde of Industriële Automatisering heb je een passie voor industriële automatisering. Je hebt bij voorkeur meerdere jaren ervaring met procesautomatisering en de implementatie van PLC oplossingen. Kennis van GAMP, ISA-88, ISA-95 en ISA-99 zijn een pré. Daarnaast ben je vertrouwd met diverse besturingssystemen, ontwikkelomgevingen zoals MS-SQL Server en VB, C# en .Net.

Wat bieden wij?

Pro-At streeft naar een langdurig arbeidsrelatie en een prettige werkomgeving die uitdaagt om samen te groeien naar een nummer 1 positie binnen de markt van monitoringsystemen voor de datacenters. Daarnaast is het keuzepakket van secundaire arbeidsvoorwaarden gewoon goed te noemen, oa:

  • Collectieve pensioenregeling
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Lease-auto
  • Laptop
  • Mobiele telefoon