Project Engineer

WIJ ZOEKEN JOU!

Ben jij een Project Engineer die een dragende rol in projecten gaat spelen?

Jouw rol 

Je bent een specialist op het gebied van control en/of monitoring toepassingen bij Datacenters. Je hebt ervaring met relationele en historische databases, web toepassingen, visualisatie (SCADA Genesis 64 van Iconics) applicaties en regelsystemen (PLC). Je kunt de vertaling maken van projectdefinitie naar geautomatiseerde systemen. Als Project Engineer voer je de technische werkzaamheden uit in een project, waarbij standaardisatie een leidend thema is. Met jouw ervaring op het gebied van visualisatie en automatisering ben je in staat oplossingen te vinden voor complexe informatievraagstukken.

Wat zoeken wij?

Pro-At is op zoek naar een Project Engineer die klaar is voor een volgende stap in zijn carrière en de kombinatie van techniek en productontwikkeling zoekt. Naast minimaal een HBO-opleiding richting Informatica, Elektrotechniek, Technische Natuurkunde of Industriële Automatisering heb je de afgelopen 3 tot 7 jaar ervaring opgedaan als engineer en projectmatig werken. Je hebt meerdere jaren ervaring met automatisering en de implementatie van software-pakketten. Daarnaast ben je vertrouwd met Microsoft besturingssystemen en ontwikkelomgevingen zoals MS-SQL Server,  Visual Basic, .Net, PLC systemen en SCADA-pakketten.

Wat bieden wij?

Pro-At streeft naar een langdurig arbeidsrelatie en een prettige werkomgeving die uitdaagt om samen te groeien naar een nummer 1 positie binnen de markt van monitoringsystemen voor de datacenters. Daarnaast is het keuzepakket van secundaire arbeidsvoorwaarden gewoon goed te noemen, oa: 

  • Collectieve pensioenregeling 
  • Arbeidsongeschiktheidverzekering
  • Lease-auto
  • Laptop
  • Mobiele telefoon