Als Certified Siemens Technology Partner kunnen wij uw gebouwautomatisering naar een hoger niveau brengen! Al meer dan een decennium is PRO-AT Industrial System Integrator van Siemens besturingssoftware en hardware.

Samen met Schneider Electric streven we naar het ontwerpen, bouwen en implementeren van klant specifieke, duurzame oplossingen voor data centers, kantoorgebouwen en industriële installaties.   

Met meer dan 160 succesvolle project implementaties zijn de automatiseringsengineers van PRO-AT en Perf-IT, na de overname van Iconics, de grootste value added partners van Mitsubishi SCADA systemen in de Benelux.

Lid van ISA European Office, onze partner en trainer voor industriële standaarden zoals ISA88 Batch Systemen, ISA95 MES en MIS Systemen, IEC61131 PLC besturingen, IEC62443 Cyber Security en vele andere onderwerpen.

 

Automatiseringsoplossingen voor elke industriële- en gebouw automatisering. ICONICS levert automatiseringssoftware voor het visualiseren, loggen, analyseren en mobiel beschikbaar maken van real-time informatie voor elke willekeurige applicatie op elk apparaat zoals PC, tablet en mobiele telefoon. 

 

Wonderware System Platform, een uniek systeem met de kracht van een DCS systeem en de flexibiliteit van een SCADA oplossing. PRO-AT engineers zijn opgeleid en gecertificeerd door Wonderware en hebben inmiddels al meerder projecten succesvol geïmplementeerd.