BREAKING NEWS: Partner overeenkomst met Schneider

Wij zijn erg trots om te mogen melden dat Perf-IT en Schneider Electric in januari 2020 een partner overeenkomst hebben getekend. Perf-IT is een software bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen, programmeren en implementeren van complete Data Center Infrastructuur Management Systemen (DCIM) en behoort tot de top 5 leveranciers van dergelijke systemen en oplossingen.

Perf-IT heeft zijn oorsprong in de procesindustrie en heeft veel ervaring en expertise in de Chemie, Oil & Gas, Farmacie en Voedingsmiddelen industrie. Sinds 2007 heeft Perf-IT een focus op automatiseringssystemen voor datacenters en het is haar missie om de gebruikersinterface voor operationele taken te vereenvoudigen en intuïtief te maken. Eenvoud betekent minder kans op vergissingen en/of fouten. Dit resulteert in minder downtime van installaties en verbetert de kwaliteit en daarmee het imago van een data center. Uiteraard leidt dit ook tot aanzienlijke kostenverlagingen. Perf-IT en Schneider Electric streven er samen naar om duurzame maatwerkoplossingen te leveren voor data centers.

Voel u vrij om voor meer informatie contact op te nemen met Martin Matse van Perf-IT (06-53204236) of Gert Pater van Schneider Electric (06-57079059)