PRO-AT Nieuws

Partner overeenkomst met Schneider Electric

BREAKING NEWS: Partner overeenkomst met Schneider

Wij zijn erg trots om te mogen melden dat Perf-IT en Schneider Electric in januari 2020 een partner overeenkomst hebben getekend. Perf-IT is een software bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen, programmeren en implementeren van complete Data Center Infrastructuur Management Systemen (DCIM) en behoort tot de top 5 leveranciers van dergelijke systemen en oplossingen.

Perf-IT heeft zijn oorsprong in de procesindustrie en heeft veel ervaring en expertise in de Chemie, Oil & Gas, Farmacie en Voedingsmiddelen industrie. Sinds 2007 heeft Perf-IT een focus op automatiseringssystemen voor datacenters en het is haar missie om de gebruikersinterface voor operationele taken te vereenvoudigen en intuïtief te maken. Eenvoud betekent minder kans op vergissingen en/of fouten. Dit resulteert in minder downtime van installaties en verbetert de kwaliteit en daarmee het imago van een data center. Uiteraard leidt dit ook tot aanzienlijke kostenverlagingen. Perf-IT en Schneider Electric streven er samen naar om duurzame maatwerkoplossingen te leveren voor data centers.

Voel u vrij om voor meer informatie contact op te nemen met Martin Matse van Perf-IT (06-53204236) of Gert Pater van Schneider Electric (06-57079059)

Cyber Security IEC 62443

Certified Cyber Security Specialist (IEC 62443)

Hacks op ziekenhuizen, overheden etc. heeft grote gevolgen voor alle betrokkenen en de maatschappij. Hoe veilig is uw kantoor en hoe veilig is uw netwerk in uw productielocatie? De kans dat hackers ook interesse krijgen in uw technische installaties voor bijvoorbeeld het stelen van receptuur en stilleggen van productie groeit met de dag.

Steeds vaker is het beveiligen van industriële automatiserings-projecten een onderdeel van de scope. Wij hebben een ruime ervaring in het toepassen van technieken om Cyber aanvallen op installaties te weren.  Aanvallen worden steeds professioneler en vragen om een bredere aanpak. Wij certificeren op dit moment daarom ook onze kennis en ervaring volgens IEC 62443 en breiden onze diensten voor klanten uit met een  Certified Cyber Security Specialist.

PRO-AT nieuws

Leo Plug – Sales Manager

 Wij zijn trots te kunnen aankondigen dat Leo Plug per 1 oktober bij PRO-AT in dienst zal treden als Sales Manager. Leo is de afgelopen 25 jaar in verschillende managementfuncties werkzaam geweest bij Slootweg en de EKB-Groep.

Leo zal samen met Ronald Joesten de verantwoordelijkheid gaan nemen voor de gehele bedrijfsvoering van PRO-AT. Met de komst van Leo hebben wij er alle vertrouwen in dat PRO-AT de komende jaren een stabiele groei kan realiseren en onze medewerkers en opdrachtgevers nog beter te kunnen ondersteunen in het realiseren van hun plannen en projecten.

G100 Building Event

G100 Building-event

PRO-AT staat op 3 oktober op het building G100 Event te Nieuwegein. Tijdens deze beurs laten wij zien hoe ons SCADA-platform dient als universeel integratieplatform en hoe moderne AI-technieken, in speciaal de Digital Twin kan helpen gebouwen real-time en continue te verbeteren.