Wie zijn wij?
PRO-AT is een industriële automatiseerder en systemintegrator, gespecialiseerd onder andere in SCADA, PLC, DCS en MES systemen.

Industriële Automatiseringsprojecten

Voor het uitbesteden van uw projecten is PRO-AT dé betrouwbare partner. De jarenlange ervaring met en up-to-date kennis van besturingstechnieken en productieprocessen zijn de basis voor de uitvoering van projecten en maatwerk advies van onze consultants.

De software projecten kunnen doorgevoerd worden in alle lagen van uw organisatie; vanaf management via MIS / MES projecten tot en met productie door PLC en SCADA projecten. De onderstaande automatiseringspiramide geeft het werkterrein van PRO-AT weer.

PRO-AT automatiseert met PLC, SCADA, MIS, MES al uw productie en industriele processen op basis van turnkey of detachering

Projecten worden afhankelijk van projecttype uitgevoerd aan de hand van het V-model of via de SCRUM/Agile methodiek. Voor de farmaceutische en voedingsmiddelen industrie hanteren wij het GaMP als kwaliteitswaarborging.

PRO-AT hanteert voor projecten de industriele GaMP methode voor alle industriele projecten in de proces industrie en maak industrie