Opgericht in 1986, beantwoordt ICONICS aan de veeleisende toepassingsuitdagingen van de auto-industrie, gebouwautomatisering, voedsel en dranken, overheidsinfrastructuur, productie, petrochemische, farmaceutische, hernieuwbare energie, nutsbedrijven en water/ afvalwater industrieën. Het bedrijf biedt geavanceerde OPC UA- en BACnet-gecertificeerde visualisatie-, analyse- en mobiele softwareoplossingen voor iedereen en sluit naadloos aan bij automatiseringsoplossingen van bijvoorbeeld, Siemens, Allen Bradley, Schneider, Mitsubishi en vele anderen.

Mede om deze reden is er in 2007 gekozen voor Iconics als engine voor ons DCIM systeem en hebben wij ons ontwikkeld tot toonaangevende leverancier van DCIM applicaties voor data centers. In November 2019 is Iconics overgenomen door Mitsubishi. Met deze overname wordt Mitsubishi één van de grootste en belangrijkste leveranciers voor industriële automatiserings- en SCADA systemen. Met onze specialisten en meer dan 160 applicaties/projecten aan ervaring op het gebied van Iconics zijn wij sinds februari 2020 een value-added partner van Mitsubishi.

 

 

Over Mitsubishi Electric

Bespaar 20% op energie en onderhoud met ICONICS. Met deze slogan introduceert Mitsubishi ICONICS als hun platform voor de industriële automatisering. Met de focus op energiemanagement en onderhoud kan met ICONICS 12 tot 20% bespaard worden. Door gebruik te maken van de Data -Historian kan het energieverbruik nauwkeurig gelogd en bekeken worden over elke willekeurige periode, terwijl onze robuuste visualisatie en diepgaande analysetools, eenvoudig te begrijpen analyses bieden m.b.t. methodes om uw energie efficiënter te gebruiken.