Wie zijn wij?
PRO-AT is een industriële automatiseerder en systemintegrator, gespecialiseerd onder andere in SCADA, PLC, DCS en MES systemen.

Industriële software met een missie

Uw product is waardevol. Uw productieprocessen zijn dan ook een belangrijke zorg voor PRO-AT op het moment dat wij u meehelpen deze te automatiseren. PRO-AT werkt daarom vanuit de volgende missies:

  • Ontzorgen van opdrachtgevers – u moet zorgeloos kunnen produceren zonder u druk te maken over de kwaliteit van de besturing of informatisering.
  • Leveren van resultaat – uw project brengen wij samen met u tot een goed einde en het liefst nog verder.
  • Gezamenlijke oplossing – in onze projectteams wordt intensief met u samengewerkt. U krijgt dus de beste oplossing van uw automatisering die bij u past.
  • Kwaliteit tegen lage kosten – De projecten zullen altijd vanuit een LEAN gedachte worden uitgevoerd waarbij de kwaliteit moet passen bij de oplossing.

Met deze instelling is PRO-AT in 2001 van start gegaan en uitgegroeid tot een industriële automatiseerder die er in Nederland toe doet. Werkzaamheden kunnen op projectbasis of op detacheringsbasis worden aangeboden en uitgevoerd.

 

In 2010 heeft PRO-AT een Datacenter Control en Monitoring Systeem (DCMS) ontwikkeld onder de naam Perf-IT B.V. Het DCMS van Perf-IT is een real-time integratie-, toezicht- en besturingsplatform voor computerruimtes en datacenters voor alle apparatuur ongeacht merk of type. U kunt hiermee de performance van uw datacenter benchmarken en omzetten in bruikbare KPI’s (van Green Grid of anderen) en gebaseerd hierop uw operatie automatisch optimaliseren.

Kijk op www.perf-it.eu voor meer informatie hierover.

 

Maasvlakte

In 2012 is Pro-AT in samenwerking met Rijkswaterstaat een ontwikkeltraject gestart voor het verbeteren van het  informatie management binnen de werkprocessen.

Dit heeft geresulteerd in een unieke methodiek waar een brug wordt geslagen tussen Planning, Workflow, en de gerelateerde Informatieproducten. Informatiebeheer is hiermee een nieuwe poot binnen de werkzaamheden van PRO-AT. Project info

Maasvlakte