Iconics, opgericht in 1986, komt tegemoet aan de veeleisende toepassingsuitdagingen van de auto-industrie, gebouwautomatisering, voedsel en dranken, overheidsinfrastructuur, productie, petrochemie, farmaceutica en hernieuwbare energie.

Missie statement:
Om gebruiksvriendelijke software te ontwerpen die real-time informatie voor elke toepassing op elk apparaat kan visualiseren, analyseren en mobiliseren, waardoor verbetering van energie efficiëntie, productiviteit en productkwaliteit mogelijk wordt. Ons doel is om consequent het hoogste niveau van tevredenheid te bieden aan onze klanten, partners, systemintegratoren en resellers.

Iconics is al lang MICROSOFT Gold Partner en zesvoudig winnaar van de MICROSOFT Partner of the Year-prijs, waaronder de Manufacturing, Application Development, CityNext en Sustainability Partner of the Year. Als een managed MICROSOFT ISV-partner ontwerpt ICONICS zijn oplossingen om gebruik te maken van practisch alle MICROSOFT technologieën.

Certified System Integrators:
Het ICONICS System Integrator programma biedt Systeem integratoren de mogelijkheid om nauw samen te werken met de ontwikkelaars van ICONICS. Voor het ontwikkelen van hoogwaardige klantspecifieke oplossingen heeft ICONICS softwaretools ontwikkeld die wereldwijd worden gedistribueerd via de producten en diensten van onze zorgvuldig geselecteerde OEM Partners. 

Hieronder enkele van de OEM-partners van ICONICS. Perf-IT en PRO-AT zijn de grootste partners van ICONICS en hebben al meer dan 150 applicaties gebouwd met behulp van het SCADA pakket van ICONICS in combinatie met de softwaretools.